THE HOTTEST MUSIC FROM 1992 TILL 2002

 

Event : Challenge Reunion “Spring Edition”
Date : 02.06.2019
Tijd : 19.00 t/m 00:00 uur
Venue : Escape  |  City : Amsterdam
Min.age : 25+ ( ID verplicht)
Tickets : Regular Ticket : € 17,50 excl fee) | More @ the door
Informatienummer: +31654210528


Line-up :
DJ Orlando  |  The Challenge Resident
Cliffhanger  |  R & B Legends
DJ Manie |  Reminisce
Franck  |  Reminisce
Kid Mc | Your Host

THE CHALLENGE REUNION ( THE SPRING EDITION)

Hi there all you CHALLENGE REUNION and classic music lovers.
jullie hebben er weer even op moeten wachten, maar daar is ie dan. Na de nagenoeg uitverkochte New Years Edition zijn daar nu de lentekriebels en zijn wij blij je te kunnen uitnodigen voor THE CHALLENGE REUNION ( THE SPING EDITION ) op ZONDAG 2 JUNI in ESCAPE VENUE op het Rembrandtplein te Amsterdam. Wederom op lekkere tijden op voor de oudere jeugd, namelijk van 19.00 uur tot 00.00 uur. als organisatie winden wij er geen doekjes om als we zeggen dat we blij zijn met de super line up van deze editie. Met dj’s MANIE, ORLANDO, FRANCK, MR.MIKE en KID MC kun je je schrap zetten voor een avond, gevuld met muziek en entertainment die ons weer helemaal terugbrengt in de sferen van de legendarische discotheek THE CHALLENGE, gedurende de periode van 1991 t/m 2002. de lekkerste R&B, OLD SCHOOL HIP HOP, BUBBLING/ DANCEHALL, DISCO, LATIN, HOUSECLASSICS, UK GARAGE en BALLADS zullen wederom zorgen voor een feest van herkenning.
Kaarten zijn reeds online verkrijgbaar op www.challengereunion.com en www.escape.nl. Hardcopy tickets zijn ook verkrijgbaar bij alle landelijke Primera Shops. De goedkoopste tickets beginnen al bij slechts 13.75 als je op tijd bent.
De vorige 2 edities waren uitverkocht dus wacht a.u.b. niet te lang met het halen van je voorverkoop ticket. er is weer een ruime keuze tussen, lady tickets, voordeel tickets, regular tickets en vip arrangementen.